Прилад для приготування SOUS VIDE 520 Вт HEINRICH'S HSG 8411
За допомогою приладу для приготування Sous Vide від Heinrich's, виготовленого в Німеччині, ви можете легко готувати їжу, не втрачаючи водночас вітамінів і смаку.
Повільне приготування за низької температури не вплине на смак м'яса чи овочів. Виходить смачнішим, ніж ви можете собі уявити.
Просте та зрозуміле керування пристроєм для приготування їжі SOUS VIDE
Завдяки зручному РК-дисплею ви можете за кілька секунд здійснити відповідні параметри на пристрої.
Чи хочете ви коротку, чи довгу програму. За допомогою зручної ручки ви можете встановити бажаний час або температуру.
Температуру можна індивідуально встановити в діапазоні від 45 °C до 90 °C.
Є можливість встановити час до 72 годин, , щоб їжа могла бути приготована повільно та зі збереженням усіх своїх подобних властивостей.
Кришка з міцного жаростійкого скла
Завдяки міцній скляній кришці ви завжди можете перевірити процес приготування. Навіть якщо ви хочете перервати процес приготування, ви можете спочатку перевірити через скляну кришку, чи готова ваша страва.
Порівняння методу SOUS VIDE з традиційною сковородою
Порівнюючи зі звичайною сковородою, ваша їжа не тільки матиме свіжіший та кращий вигляд, але ви відразу помітите різницю у смаку.
У комплекті аксесуари
Прилад для приготування SOUS VIDE має металевий каркас. Ви можете використовувати це, щоб щільно помістити продукти в скороварку. Це спрощує процес приготування.
Місткість: 8,5 л
Потужність: 520 Вт
Визначити час повного приготування їжі методом SOUS VIDE досить просто, оскільки вода має постійну температуру. На приготування шматка м'яса завтовшки 2,5 см йде приблизно година, наступні 2,5 см — це додаткові 2 години. Під час використання методу SOUS VIDE немає можливості переготувати їжу, витримуючи її 2-3 години. Більше часу приготування, ніж рекомендоване, не має великого значення.
Приклади рекомендацій щодо вибору часу
-
Ніжна яловичина: від 30 хвилин до 4 годин
-
Жорстка яловичина: від 3 до 24+ годин
-
Ніжна свинина: від 45 хвилин до 8 годин
-
Жорстка свинина: від 3 до 48 годин
-
Куряче м'ясо: від 30 хвилин до 8 годин
-
Риба: від 10 хвилин до 3 годин
Унаслідок приготування методом SOUS VIDE виходить ніжна та соковита страва, повне смаку, аромату та цінних поживних речовин.
Додатковою перевагою є немає запахів їжі, ширяються на кухні або по всій квартирі.
Така дрібна побутова техніка для кухні є обов'язковим аксесуаром у квартирі людей, які надають великого значення тому, що вони їдять.
Незаперечною перевагою також є читаний електронний дисплей, який дає змогу стежити за тим, чи йде приготування їжі за планом.