Апарат су вид SilverCrest SVSV 550 C3 Німеччина
Апарат Су-вид SilverCrest SVSV 550 C3 для приготування у вакуумі, низькотемпературного приготування, кип'ятіння, нагрівання та підтримання тепла. Завдяки цьому методу приготування з вишуканої гастрономії м'ясо, риба та овочі готуються особливо дбайливо у вакуумному пакеті – для отримання чистого смаку. Цінні вітаміни, поживні речовини та інгредієнти значною мірою зберігаються, і можна повністю відмовитися від додавання жиру.
Переваги та характеристики:
- Точне приготування завдяки електронному контролю температури (40-99 ° C з кроком 1 - ° C);
- Великий світлодіодний дисплей для відображення встановленої та поточної температури води, а також часу, що залишився (таймер);
- У комплекті 2 грати з нержавіючої сталі для зберігання продуктів;
- Потужність: 550 Вт;
- Внутрішній об'єм приготування: 2,5 - 5,5 л;
- З'ємний внутрішній алюмінієва ємність з антипригарним покриттям для легкого очищення;
- 24-годинний таймер;
- Корпус із матової нержавіючої сталі.